Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 葱 ,切段
- 10 克 姜 ,切块
- 1725 克 水
- 250 克 猪肉 ,后腿肉,去除筋膜切块
- 15 克 盐
- 1 克 白胡椒粉 ,约¼茶匙
- 100 克 红薯淀粉
- 适量 香菜 ,根据个人口味调节
- 适量 紫菜 ,根据个人口味调节
- 适量 醋 ,根据个人口味调节
- 适量 淡味虾皮 ,根据个人口味调节
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 792.5 kJ / 189.4 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1520.2 mg