Apparaten en accessoires
牛肉炒韭菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
牛肉丝200 克
-
韭菜 切段300 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
糖 约¼茶匙1 - 2 克
-
生抽10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
422.4 mg
Eiwitten
13.5 g
Calorieën
557.4 kJ /
133.2 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
春季日常料理
5 recepten
China
China