Apparaten en accessoires
蛤蜊蒸蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
3 人份
Ingrediënten
-
水700 克
-
料酒10 克
-
姜 切片10 克
-
蛤蜊 泡水吐沙(约170克)12 个
-
蛋 打散(每个重约53-63克)2 颗
-
盐 (optioneel)¼ 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
葱 切葱花,装饰用1 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
446 kJ /
106 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
饗食弄堂
66 recepten
China
China