蛤蜊蒸蛋

蛤蜊蒸蛋

4.9 30 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
3 人份

Ingrediënten

  • 700 克
  • 料酒
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 蛤蜊 泡水吐沙(约170克)
    12 个
  • 打散(每个重约53-63克)
    2 颗
  • 盐 (optioneel)
    ¼ 茶匙
  • 麻油
    ½ 茶匙
  • 切葱花,装饰用
    1 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 10.4 g
Calorieën 446 kJ / 106 kcal
Vetten 6 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 2.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...