Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 青蔥 ,蔥白和蔥綠分開,切小段
- 320 克 酸白菜 ,含約200 克 固體 和 100克酸白菜汁
- 200 克 牛肉片
- 10 克 米酒
- 10 克 蠔油
- 10 克 味醂
- 3 克 嫩薑 ,切細絲
- 1 茶匙 太白粉
- 20 克 油
- 1 支 新鮮紅辣椒 ,斜切片
- 150 克 水
- 50 克 新鮮黑木耳 ,剝成小塊(約3 公分寬)
- ¼ 克 鹽
- ¼ 克 糖
- 香油 ,幾滴
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 784 kJ / 187.4 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 911 mg