Apparaten en accessoires
梅干菜滷筍丁
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 人份
Ingrediënten
-
梅干菜乾 (梅乾菜重量為泡水前重量),泡水,擠乾,切碎50 克
-
乾香菇 (香菇重量為泡水前重量),泡水,切丁8 克
-
油15 克
-
薑 切絲3 克
-
竹筍 切丁160 克
-
醬油30 克
-
冰糖15 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
五香粉1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
277.7 mg
Eiwitten
1.5 g
Calorieën
201 kJ /
48 kcal
Vetten
2.7 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
5.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
蔬食潮流
10 recepten
Taiwan
Taiwan