Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 克 板豆腐 ,切片,約1公分厚
- 200 克 綜合蔬菜 ,如花椰菜、玉米筍、甜椒等等,切成和豆腐大小一致。
- 鹽
- 黑胡椒粉
- 橄欖油
- 15 克 新鮮南薑
- 15 克 香茅 ,新鮮,切碎
- 10 克 蒜頭
- 5 克 乾辣椒 ,去籽,泡溫水20分鐘,瀝乾
- 10 克 紅蔥頭
- 30 克 無鹽烤花生
- 3 克 香菜 ,只取根,切碎
- 1 茶匙 白胡椒粒
- 1 茶匙 鹽
- 30 克 豆腐乳
- 15 克 油
- 290 克 椰漿
- 4 片 泰國檸檬葉 ,新鮮
- 200 克 水
- 2 片 泰國檸檬葉 ,新鮮,切細絲
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1427.4 kJ / 341.2 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 26.5 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2098.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
松露野菇溏心蛋三明治
Geen beoordelingen
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
鹹蛋黃拌腐竹時蔬
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
松露馬鈴薯烤餅佐酒醋雞肉
Geen beoordelingen
山藥丸子湯
Geen beoordelingen
梅干菜滷筍丁
Geen beoordelingen
香辣BBQ乾醃料粉
Geen beoordelingen
胡麻豆腐 - 吳貞蓁
Geen beoordelingen
海帶蔬菜鹹塔
Geen beoordelingen
迷你香蕉佐五香焦糖醬
1h 50min