Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 4 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di semola + q.b.
Ripieno
- 150 g di prosciutto crudo a pezzi
- 300 g di formaggio Squacquerone
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146.3 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 727 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Filetto di manzo al vino con purè
1 Std. 30 Min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 Min
Entrecote con risotto ai funghi
40 Min
Zavata carsolina
5 Std.
Fagottini ripieni di frutta e timo
40 Min
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45 Min
Menù: Risotto asparagi e Taleggio, Muffin salati e Crema pasquale (Pasqua) (Bimby Friend)
1 Std.
Involtini di tacchino e speck con salsa ai funghi (Bimby Friend)
40 Min
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1 Std.
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min