Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 4 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di semola + q.b.
Ripieno
- 150 g di prosciutto crudo a pezzi
- 300 g di formaggio Squacquerone
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146.3 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 727 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1u.
Ravioli tricolore
1h 45min
Cannelloni al ragù
1u. 30min
Gnocchi di patate (TM6)
1u. 30min
Chifeletti
1u. 30min
Frittata nel panino
30min
Brunelle
2u.
Bortellina
30min
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1u.
Pane tartaruga
20 Std.
Frittelle di patate aromatiche
45min