Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 pitada de açúcar
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g sêmola de trigo
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- ¾ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 dente de alho
- 5 g folhas de salva fresca
- 200 g queijo ricota
- 250 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 200 g corações de alcachofra em conserva picados grosseiramente (ver dica)
- Malaguetas em vinagre q.b. p/ guarnecer (ver dica)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1529.1 kJ / 365.5 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 497.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canja madeirense
1 godz.
Granizado de framboesa, manga e morango
5 Min
Shot energético
15min
Petits gâteaux de chocolate e amêndoa
45 Min
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1 godz.
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Menu: Sopa de legumes e Almôndegas com couves-de-bruxelas
1 godz.
Creme de cenoura e tangerina com gengibre e cardamomo da Catarina Sanches
45 Min
Mojito sem álcool de maracujá
10min
Brownies de café em forma de bigodes
1h 45min
Rolinhos de couve-lombarda com carne picada
1 Std. 15 Min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1 godz.