Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 全鸡腿,带皮和骨 ,切块 (4公分x 4公分)
- 5 条 辣椒干
- 1 汤匙 芫荽籽
- 2 茶匙 孜然籽
- 1 汤匙 黑胡椒粒
- 1 茶匙 茴香籽
- 5 个 蒜瓣
- 15 克 新鲜姜 ,切片
- 2 茶匙 亚叁膏 ,去籽
- 5 汤匙 水
- ¼ 茶匙 黄姜粉
- 3 汤匙 酸奶
- 2 茶匙 柠檬汁
- 1 ½ 茶匙 盐
- 1 个 洋葱 ,一切四块
- 60 克 酥油
- 2 小支 咖喱叶 ,去梗
- 2 茶匙 粗糖
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1965 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 218 mg