Fond de champignons
TM6 TM5

Fond de champignons

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 30 g de cèpes séchés
    of 30 g de champignons sauvages variés en bocal
  • 400 g d'eau chaude
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • 280 g d'oignons jaunes (env. 2 oignons), en quartiers
  • 260 g de carottes (env. 2 carottes), en morceaux
  • 250 g de champignons frais, en tranches
  • 50 g de vinaigre balsamique
  • 40 g de champignons shiitakés déshydratés
  • 1 c. à soupe de sel
  • 2 brins de thym frais, feuilles seulement

Voeding
per 1200 g
Calorieën
2703.5 kJ / 646.2 kcal
Eiwitten
20.3 g
Koolhydraten
121 g
Vetten
15.6 g
Verzadigd vet
2.5 g
Vezels
22.9 g
Natrium
7216.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten