Fond de champignons

Fond de champignons

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
1200 g

Ingrediënten

  • 30 g de cèpes séchés
    30 g de champignons sauvages variés en bocal
  • 400 g d'eau chaude
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • 280 g d'oignons jaunes (env. 2 oignons), en quartiers
  • 260 g de carottes (env. 2 carottes), en morceaux
  • 250 g de champignons frais en tranches
  • 50 g de vinaigre balsamique
  • 40 g de champignons shiitakés déshydratés
  • 1 c. à soupe de sel
  • 2 brins de thym frais feuilles seulement

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1200 g

Natrium 7216.6 mg
Eiwitten 20.3 g
Calorieën 2703.5 kJ / 646.2 kcal
Vetten 15.6 g
Vezels 22.9 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 121 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...