Apparaten en accessoires
Crackers al romero
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
16 unidades
Ingrediënten
-
250 g de harina de repostería
-
160 g de agua
-
60 g de aceite de oliva
-
½ cucharadita de sal
-
1 cucharada de ajo en polvo
-
1 cucharada de romero seco desmenuzado
-
sal
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Natrium
73.8 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
349 kJ /
83 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
10.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 175
61 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Pan dulce
3u.
Brioche rápido
1u. 50min
Crackers de romero
2u.
Granola
25min
Biscotti de aceitunas y tomillo
1u. 30min
Yogur natural (Fermentar)
12u. 10min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min
Grisines integrales con sésamo
2u.
Galletas de parmesano
40min
Pepitas
55min
Crackers integrales
1u. 40min
Pan brioche de hamburguesa
2u. 10min