Compatibele versies
Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de almendra cruda sin piel
- 110 g de mantequilla clarificada (Ghee), y algo más para engrasar
- 80 g de harina de coco
- 60 g de harina sin gluten Schär® Repostería (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 2 huevos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1333 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 330.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta Pascualina (sin gluten)
2 Std.
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Masa sablé sin gluten
1 godz.
Pan de molde sin gluten
1 godz. 30 min
Pan brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Bagels sin gluten
1 Std. 50 Min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Galletas de mantequilla (sin gluten)
1 godz. 30 min
Budín de frutos secos
35 min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.