Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de Marsala
- 60 g de vino blanco
- 6 yemas de huevo
- 120 g de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Pastafrola de membrillo
2h
Sabayón TM6
15min
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Helado de sabayón
8u. 15min
Islas flotantes
1 godz. 45 min
Dulce de batata
45 min
Lemon curd (Espesar)
20 min
Crema de limón (Lemon curd)
25min