Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 500 g su
- 50 g bal
-
25
g taze maya, ufalanmış
of 2 tk kuru maya - 500 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu
- 1 ½ tk tuz
- 35 g susam tohumu, herhangi bir renk
- 35 g keten tohumu
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1150 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min.
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Portakallı Kek
1 Std.
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50 min.
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.