Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g soyulmuş karabuğday, kavrulmuş
- 250 g un
- 150 g tam buğday unu
- 40 g ay çekirdeği içi
- 40 g keten tohumu
- 40 g susam tohumu, beyaz
-
25
g yaş maya, ufalanmış
of 1 paket kuru maya -
5
g bal
of 5 g şeker - 300 g su, ılık, hamura sürmek için ekstra su
- 20 g elma sirkesi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için
- Voeding
- per 1 dilim
- Calorieën
- 638.6 kJ / 152.6 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 159.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15 phút
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15 phút
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h