Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g çavdar unu
- 250 g tam buğday unu
- 480 g su, ılık
- 25 g taze maya, ufalanmış
- 40 g keten tohumu
- 40 g kabak çekirdeği içi
- 40 g ay çekirdeği içi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Voeding
- per 1 dilim
- Calorieën
- 663.2 kJ / 158.5 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 266.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Sütlü Ekmek
2h 35 min
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5u.
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.