Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fesleğen yaprağı
- 2 diş sarımsak
- 80 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 80 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş, kek kalıbını yağlamak için ekstra tereyağı
- 1 - 2 tutam karabiber
- 2 ½ tk tuz
- 400 g un, tezgaha serpmek için ekstra un
- 200 g tam buğday unu
- 330 g su, ılık
- 30 g taze maya, ufalanmış
- 1 tk şeker
- 50 g zeytinyağı
- Voeding
- per 1 adet
- Calorieën
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 757.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50p
Kıtırlı Challah Ekmeği
1h 30min
Sotelenmiş Ananas
Geen beoordelingen
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 Std.
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50p
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30p
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30p
Mayasız kolay ekmek
20min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.