Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g Waldpilze, frisch, gemischt, (z.B. Steinpilze, Pfifferlinge, Reizker, Riesenschirmpilze oder Hallimasche), 200 g in Stücken und 50 g in Scheiben (1 cm)
of 250 g Champignons und Kräuterseitlinge, 200 g in Stücken und 50 g in Scheiben (1 cm) - 200 g Wasser
- 400 g Milch
-
1
TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht (optioneel)
of 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) (optioneel) - 15 g Weizenmehl
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Sonnenblumenöl zum Braten
- 100 g Rahm
- 4 Stängel Petersilie, frisch, Blätter abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignon-Kartoffeleintopf
1 godz.
Randen-Suppe
45 min
Gurkencremesuppe
25 min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40min
Brombeer-Birnen Konfitüre
45 min
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 min
Sizilianischer Crevettensalat
40min
Ungarische Pilzsuppe
35 min
Schweinsfilet im Teig
1h 15min
Kürbis-Kokossuppe
45 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min