Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 红甜椒 ,去籽,切片
- 200 克 番茄 ,切块
- 1 支 新鲜红辣椒 ,去籽,切段 (optioneel)
- 80 克 洋葱 ,切块
- 20 - 30 克 姜 ,切片
- 1 根 新鲜香茅 ,切碎
- 2 瓣 蒜头
-
50
克 油咖喱
of 50 克 红咖喱酱 - 20 克 鲜榨青柠汁
- 400 克 椰浆
- 20 克 芝麻油
- 30 克 米醋
- 30 克 生抽
- 30 克 红糖
- 2 - 3 小撮 白胡椒粉
- 1 根 西葫芦 ,洗净沥干,切细丝
- 新鲜香菜叶 ,装饰用
- 咸味熟花生 ,装饰用
- 青柠 ,切片,装饰用
- 适量 椰浆
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1489.8 kJ / 356.1 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 563.4 mg