Riz à l'espagnol

Riz à l'espagnol

4.3 24 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • 285 g de riz étuvé
  • 60 g d'un mélange de petits pois-carottes surgelés
  • 85 g de sauce tomate
  • 570 g de bouillon de légumes
  • 1 c. à thé de sel
  • ½ c. à thé d'ail en poudre
  • ½ c. à thé d'oignon en poudre
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g de beurre non salé en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 490.1 mg
Eiwitten 3.9 g
Calorieën 1085.2 kJ / 259.4 kcal
Vetten 8.9 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 40.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...