Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 g koperku, świeżego, tylko liście
- 500 g białej kapusty, młodej, bez twardych części, pokrojonej na 5 cm kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 60 g młodej marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g kostek boczku
- 15 g oleju
- 250 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ - 1 łyżeczka kminku (optioneel)
- 1 czubata łyżeczka mąki pszennej
- 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1123.6 kJ / 268.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 206.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kapuśniak z białej kapusty z boczkiem
55min
Bigos z krojonej młodej kapusty (TM5)
45 min
Ziemniaki i fasolka szparagowa z pesto pietruszkowym
35 min
Wegetariańska duszona młoda kapusta
35 min
Bigos z krojonej młodej kapusty (TM6)
45 min
Zupa botwinka
40 min
Marchewka z groszkiem na ciepło
20 min
Buraczki na ciepło na szybko
30 min
Kapusta zasmażana
1h 35 min
Kapusta gotowana
30 min
Surówka z kiszonej kapusty
15 Min
Buraczki na ciepło
50 min