Gelatina de ciruela con bizcochos y crema de vainilla

Gelatina de ciruela con bizcochos y crema de vainilla

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
6 porción

Ingrediënten

  • 750 g de ciruela frescas o congeladas.
  • 90 g de azúcar
  • ½ cdita de azúcar de vainilla casera (ver Consejo)
  • 20 g de agua (si se utilizan ciruelas frescas)
  • 1 vaina de vainilla solo las semillas.
  • 600 g de leche
  • 25 g de fécula de maíz
  • 2 huevo
  • 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 90 g de pan tostado
    90 g de galletas, tipo Marías.
  • 20 g almendra fileteada

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 porción

Natrium 1697.3 mg
Eiwitten 68.4 g
Calorieën 12087.9 kJ / 2889.1 kcal
Vetten 140.7 g
Vezels 23.2 g
Verzadigd vet 67.5 g
Koolhydraten 353.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...