Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de azúcar refinada
- 180 g almendras fileteadas
Pasta sable
- 115 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal fina
- 175 g de harina
- de frijoles negros, los necesarios para hornear
Relleno
- 80 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- ½ cucharadita de vainilla
- 1 limón amarillo, la ralladura
- 2 yemas de huevo a temperatura ambiente
- 3 claras de huevo, a temperatura ambiente
- 200 g de queso ricotta
- frambuesa, las necesarias para decorar
- fresa, las necesarias para decorar
- de zarzamoras, las necesarias para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1861 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glaseado de azúcar glass
10 Min
Tarta de peras y almendra
1h 20min
Glaseado blanco
2h
Pastel de durazno y ciruela
1 Std.
Masa sablé
10 Min
Filete relleno
40 Min
Masa sablé
10 Min
Marquesa de chocolate
2u. 40min
Tarta mediterránea de higos
1 Std. 30 Min
Tarta de pera y almendra
25min
Torta de cielo
50 Min
Masa para pay
40 Min