Apparaten en accessoires
Perlas de uva Concord con champán
Voorbereiding. 35min
Totaal 40min
6 vasos
Ingrediënten
-
170 g aceite de canola frío
-
170 g de jugo de uva concentrado, tipo Concord, congelado
-
¼ cdita de goma de garrofín
-
110 g de agua
-
¾ cdita polvo de agar agar
-
750 g de champán
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 vaso
Natrium
21.5 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
1797.3 kJ /
429.6 kcal
Vetten
28.3 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
21.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 Años: Cocina con Burbujas
15 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Tacos de pavo con barbecue y piña
Geen beoordelingen
Chilorio
1u.
Cocción de pasta
20min
Albóndigas en salsa de jitomate
1u. 10min
Torito Veracruzano de cacahuate
5min
Natilla líquida de licor de Damiana (Baja California Sur)
25min
Pollo con mole
1u.
Arroz con leche
3u.
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Recado rojo
5min
Mixiotes de carnero
13u. 30min
Pastel de Piñón
1u. 20min