Apparaten en accessoires
Rompope
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
6 vasos
Ingrediënten
-
8 yemas de huevo
-
200 g de azúcar
-
250 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
250 g de aguardiente (38% vol.)
-
1 cda de vainilla1 cdita de azúcar de vainilla casera
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 vaso
Eiwitten
5 g
Calorieën
1697 kJ /
404 kcal
Vetten
15 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Atole de guayaba
40min
Tradicional barbacoa hidalguense
3u.
Carlota de mango y queso
7u.
Margarita de guanábana
5min
Salsa de tamarindo
40min
Champurrado
25min
Rompope de nuez
20min
Atole de chocolate
20min
Chocolate caliente con aroma de cardamomo
20min
Gelatina de rompope
5u. 20min
Pierna adobada navideña
1u. 45min
Dulce de tapioca
1u.