Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 30 g de mantequilla, en cubo
- 5 g de jugo de limón recién exprimido
- 1000 g de agua, para limpiar
- 5 g de vinagre, para limpiar
Batido
- 160 g de azúcar mascabado
- 200 g de mantequilla, en cubos, a temperatura ambiente
- 40 g de esencia de vainilla
- 8 huevos
- 400 g de harina de trigo
- 5 g de sal fina
- 14 g de polvo para hornear
Decoración
- 250 g de piña en almíbar rebanada, reserve el almíbar
- 100 g de cerezas en almíbar, sin tallo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1550 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 236 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panqué de vainilla
55 min
Pastel de tres leches
2h
Pastel de tres leches con rompope
2h
Tradicional barbacoa hidalguense
3h
Betún de queso crema
5min
Pan de elote
2h
Pastel de tres leches
3h
Pastel de elote con rompope TM6
2h
Pay de queso
6h
Rompope
1 godz. 30 min
Arroz con leche borracho
3h
Pay de manzana casero
2 godz. 20 min