Röstis de légumes racines

Röstis de légumes racines

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

Les röstis
  • d'huile d'olive pour la plaque
  • 130 g de patate douce coupée et adaptée à la taille de la grande goulotte
  • 130 g de panais
  • 130 g de betterave crue coupée en deux, taille adaptée à la grande goulotte
  • 2 gousse d'ail
  • 2 œufs, de taille moyenne (53-63 g)
  • 70 g de farine de blé
  • 1 - 1 ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café poivre moulu
La sauce à l'aneth et persil
  • 5 g d'aneth frais
  • 5 g feuille de persil
  • 1 c. à café de sel de mer
  • ½ poivre moulu
  • 200 g de crème fraîche, min 30% M.G.
  • du zeste de citron jaune râpé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Natrium 1311 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 1156 kJ / 276 kcal
Vetten 13 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...