Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade
- 250 g de yaourt nature (2 pots de 125 g de yaourt)
- 4 c. à soupe rases d'épices tandoori
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g de blancs de poulet, coupés en lanières
Les légumes
- 70 g d'échalotes
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'épices tandoori
- 600 g de tomates, coupées en quatre
- 250 g de riz
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2694 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biryani de poulet
55min
Poulet sauce San Fernando
55min
Brochettes de dinde tandoori
50min
Poulet tikka masala
35min
Biryani de dinde
8 godz. 50 min
Nouilles chinoises façon thaïe au poulet
25 Min
Chicken korma
50min
Mafé de poulet
1 Std.
Wok de bœuf thaï
30min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Curry de poulet express
30min
Curry de poulet aux fruits et riz
45 Min