Apparaten en accessoires
印尼蔬菜春卷
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
14 块
Ingrediënten
-
包菜 去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块100 克
-
新鲜绿豆角 去梗50 克
-
红萝卜 ,去皮50 克
-
鸡胸肉100 克
-
蒜瓣2 个
-
植物油 额外准备于步骤11炸物用40 克
-
新鲜豆芽50 克
-
糖½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
鸡精粉1 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
春卷皮14 片
-
植物油 油炸用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 块
Natrium
626 mg
Eiwitten
27 g
Calorieën
1637 kJ /
391 kcal
Vetten
8 g
Vezels
10 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
54 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
风味亚洲家常菜 Thermomix® 专属切菜器 (TM5)
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
花椰菜杂烩
35min
清炒鸡肉香菇乌冬面
20min
清炒四季豆
15min
比安卡比萨
45min
肉碎焖马铃薯
30min
蜜汁莴笋
1h
甜菜根苹果沙拉配菲达奶酪、核桃碎
Ninguna valoración
胡萝卜苹果沙拉配菲达奶酪
Ninguna valoración
印度芝士
4h 5min
香辣马铃薯
40min
酸辣海带丝
25min
金银满屋
35min