焗烤奶香螺旋马铃薯

焗烤奶香螺旋马铃薯

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 人份

Ingrediënten

  • 装碗用
  • 褐皮马铃薯 去皮,切成符合进料口长度的块状
    570 克
  • 帕玛森芝士 切成小块
    80 克
  • 黄皮洋葱 切成小块
    85 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 无盐牛油 切成小块
    85 克
  • 面粉
    85 克
  • 全脂牛奶
    350 克
  • 味噌
    50 克
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 莫扎里拉芝士 磨碎
    170 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1250.5 mg
Eiwitten 16.4 g
Calorieën 1781 kJ / 425.7 kcal
Vetten 21.3 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 12.7 g
Koolhydraten 43.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...