蒜香四季豆佐酥脆螺旋马铃薯

蒜香四季豆佐酥脆螺旋马铃薯

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 人份

Ingrediënten

  • 马铃薯 修剪以适合进料口长度
    300 克
  • 装满碗的一半
  • 450 克
  • 新鲜四季豆 修剪末端
    400 克
  • 橄榄油
    1 汤匙
  • 适量调味
    1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 适量调味
    1 ½ 茶匙
  • 蒜瓣
    30 克
  • 蒜苗 (约 1 根),只取白色部分,切成小块
    120 克
  • 无盐牛油 切成小块
    50 克
  • 新鲜咖喱叶
    1 小支
  • 新鲜指天椒 切碎
    2 个

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 596.3 mg
Eiwitten 3.2 g
Calorieën 594.8 kJ / 142.2 kcal
Vetten 7.1 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 18.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen