Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di ribes rosso, le bacche
- 300 g di zucchero
- 10 g di zucchero vanigliato
- 250 g di mela, qualsiasi tipo, con la buccia, denocciolata e tagliata a pezzi
- 400 g di aceto di mele (aceto di sidro)
- Voeding
- per 15 g
- Calorieën
- 193.1 kJ / 46.2 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 0.4 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Nerano
30 min
Brioches ripiene alle mele
4 Std.
Esperienza culinaria
2h
Treccia al salmone
2h 20 min
Crema Thermomix® per le feste
25 min
Tagliatelle di zucca con salsiccia, Gorgonzola e noci
Geen beoordelingen
Brownies cioccolato e caffè con caramello salato
1h 45 min
Plumcake al mandarino
1 Std.
Tisana all'anice e erba cedrina
15 Min
Dahl di zucca
30 min
Anacardi speziati
30 min
Torta tirolese d'autunno
1h 20min