Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di ribes rosso, le bacche
- 300 g di zucchero
- 10 g di zucchero vanigliato
- 250 g di mela, qualsiasi tipo, con la buccia, denocciolata e tagliata a pezzi
- 400 g di aceto di mele (aceto di sidro)
- Voeding
- per 15 g
- Calorieën
- 193.1 kJ / 46.2 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 0.4 mg
Alternatieve recepten
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4h
Pinza triestina
6h
Sale alle erbe e limone
1h
Anolini
14 Std.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Minestra di orzo e funghi
1h
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4h 30 min
Insalata russa sottovuoto
1h 30min
Lasagne di zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
2h 15min
Tisana all'anice e erba cedrina
15min
Pudding di riso (Bimby Friend)
55min
Torta salata con ragù
1h 30min