
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache
- 60 g semisweet chocolate
- 60 g heavy cream 30%-40% M.F.
Cake
- non-stick spray oil
- 170 g sugar
- 100 g vegetable oil
- 85 g plain Greek yoghurt
- 1 egg large
- 1 egg yolk from a large egg
- ¾ tsp vanilla extract, natural
- 85 g all-purpose flour
- 45 g unsweetened cocoa powder
- ¾ tsp instant espresso powder
- ½ tsp baking soda
- ¼ tsp salt
- 400 g water
- fresh raspberries to garnish
-
icing sugar to serve
of whipped cream to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 433.5 kcal / 1813.8 kJ
- Eiwitten
- 6.5 g
- Vetten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 51.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Natrium
- 234.1 mg