Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, peeled
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 260 g white wine vinegar
- 260 g water
- 20 g caster sugar
- 10 g fine sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 417.7 kJ / 99.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1389.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45 Min
Whoopi's Lemon Granita
1h 10 min
Thai Tomyum Courgetti Soup
Ninguna valoración
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Skinny Lemon Ginger Sour
15 Min
Anchovy Breadcrumbs
5 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Watermelon ice lollies
8h 15min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1h
Strawberry Lemonade Mimosa
10 Min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 Std. 45 Min
Football Cake
3h 30 min