Baklava kaastaart

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
12 porties

Ingrediënten

  • pistachenoten, gepeld, ongezouten
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)
    60 g
  • filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)
    6 vellen
  • roomkaas
    500 g
  • room, min. 30% vet
    120 g
  • suiker
    270 g
  • eieren
    3
  • water
    120 g
  • rozenwater (optioneel)
    20 g
  • gemalen kaneel
    ¼ tl
  • gemalen kardemom
    2 - 3 snuifjes
  • honing
    50 g
  • Gevriesdroogde rozenblaadjes (optioneel) voor het opdienen
  • pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen

Voeding per 1 portie

Calorieën 381.8 kcal / 1597.4 kJ
Eiwitten 5.8 g
Vetten 25.6 g
Koolhydraten 34.2 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 13.7 g
Natrium 220.2 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...