Apparaten en accessoires
Baklava kaastaart
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optioneel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optioneel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
381.8 kcal /
1597.4 kJ
Eiwitten
5.8 g
Vetten
25.6 g
Koolhydraten
34.2 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
13.7 g
Natrium
220.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dadel- en Haverdrank
20min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Geen beoordelingen
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Virgin chai vanille cocktail
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Mango mojito
15min
Speculoos Druiven Tiramisu
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min