Apparaten en accessoires
Baklava kaastaart
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optioneel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optioneel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
220.2 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Vetten
25.6 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
13.7 g
Koolhydraten
34.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Fatayer met kaas en munt
2u.
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min