Apparaten en accessoires
Baklava kaastaart
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optioneel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optioneel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
220.2 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Vetten
25.6 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
13.7 g
Koolhydraten
34.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Soefganiots
2u.
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Bosbessen cheesecake-ijs
14u. 35min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Turkse flatbreads
2u. 10min
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Zeevruchtensoep
30min