Apparaten en accessoires
Baklava kaastaart
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optioneel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optioneel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
220.2 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Vetten
25.6 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
13.7 g
Koolhydraten
34.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Harira
7u.
Soefganiots
2u.
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Drie kaas pides
1u. 40min
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Kleverige toffeepuddings
Geen beoordelingen
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Kracht Muesli
25min