Apparaten en accessoires
Baklava kaastaart
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optioneel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optioneel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
220.2 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Vetten
25.6 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
13.7 g
Koolhydraten
34.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Pastilla met kip
1u. 10min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Karamelsaus
1u. 30min