Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g Granny Smith apple, unpeeled, quartered and cored
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut into pieces (approx. 4 cm x 4 cm and 7 cm long).
Dressing
- 20 g fresh dill (see Tip)
- 80 g vegetable oil
- 50 g Greek yoghurt
- 15 g Dijon mustard
-
15
g apple cider vinegar
of 15 g red wine vinegar - ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40min
French Toast Waffles
30min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 Min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2h 5min
Steamed Zucchini
35min
Three course meal for two in 30 minutes
1 Std. 15 Min
Lemony Green Beans
20 Min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min