Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g Granny Smith apple, unpeeled, quartered and cored
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut into pieces (approx. 4 cm x 4 cm and 7 cm long).
Dressing
- 20 g fresh dill (see Tip)
- 80 g vegetable oil
- 50 g Greek yoghurt
- 15 g Dijon mustard
-
15
g apple cider vinegar
of 15 g red wine vinegar - ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Salmon Tartare
10min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Jamie's Mulled Wine
35 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Beet Hummus
20 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min