Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di rafano fresco pelato
-
500
g di barbabietole crude pelate, tagliate a metà
of 500 di barbabietole, cotte pelate, tagliate a metà o in quarti (vedi consigli) - ½ mazzetto di prezzemolo fresco
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di aceto, a piacere
- ¾ cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 15.4 g
- Natrium
- 1865 mg
Alternatieve recepten
Purea di patate
45min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Crostata di formaggio Gruviera
Nessuna valutazione
Curry di zucca
1h
Risotto alla zucca
35min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10 min
Guacamole
5 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Focaccia con pomodori
40min
Zuppa di carote secondo Moro
1 Std. 45 Min
Torta di carote
1h 10 min