Apparaten en accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 portions
Ingrediënten
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optioneel) to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
757 kJ /
181 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Rice Pudding
1u. 10min
Mixed Berries Pavlova Stack
Geen beoordelingen
Cheesecakes in Jars
2u. 30min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1u. 40min
Sticky Toffee Pudding
Geen beoordelingen
Steamed Carrot Cake
Geen beoordelingen
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Caramel toffees
Geen beoordelingen
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2u. 30min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Geen beoordelingen
Keto Cheesecake
Geen beoordelingen
Thick and Creamy Custard
Geen beoordelingen