Apparaten en accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 portions
Ingrediënten
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optioneel) to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
757 kJ /
181 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Tiramisu
5u. 20min
Chocolate Mousse
3u. 20min
Custard
15min
Chocolate mousse
3u. 20min
Basque Burnt Cheesecake
3u. 10min
Chocolate Ice Cream
12u.
Apple Pie
3u. 30min
Chocolate Pudding
1u. 20min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
9u.
Vanilla Ice Cream
12u.
Brown Sugar Date Muffins
1u. 15min
Sticky Buns
3u. 45min