Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de beurre doux froid, coupé en morceaux (1-2 cm)
- 300 g de farine tout usage, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à thé de sel
La garniture
- 350 g de courgettes (2-3 courgettes), non épluchées et les extrémités coupées
- 350 g de tomate olivette entières (voir "Conseil(s)")
- 190 g de tomates séchées dans l'huile, égouttées (1 bocal de 250 ml)
- 30 g d'eau
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 4 - 6 pincées de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 60 g de parmesan râpé
- lait, pour la dorure
- 10 feuilles de basilic frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3572.5 kJ / 856.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 61.3 g
- Vetten
- 59.3 g
- Verzadigd vet
- 23.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 621.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minipains façon bretzel
2h
Margarita à l'orange sanguine
15min
Clafoutis aux prunes (TM6)
1h 15min
Tarte aux pommes
1hod.
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
1hod.
Chocolat liégeois
4h 30min
Crème dessert au caramel
1hod.
Meringues fantômes
12 Std. 25 Min
Babka au chocolat
3hod.
Salade carottes râpées (TM6)
10min
Noix de cajou grillées au curry
30min
Riz étuvé aux champignons et aux herbes
1hod.