Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di formaggio Gruviera (delicato), senza crosta a tocchetti (2 x 2 cm, vedi consiglio)
- 200 g di cetriolino sott'aceto
- 100 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 4 salsicce cervelat private della pelle, eventualmente tagliate a metà, congelate una notte in freezer
- 1 cucchiaio di senape (delicata)
- 50 g di aceto di vino bianco
- 70 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato
- 100 g di cipolle (optioneel)
-
10
g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e
asciugate - 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata ad anelli sottili per la guarnizione (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 3684 kJ / 880 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 2411 mg
Alternatieve recepten
Guetzli dell’Avvento
Geen beoordelingen
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 Min
Condimento balsamico
Geen beoordelingen
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Crema di farro con mela
Geen beoordelingen
Crema al sidro dolce
Geen beoordelingen
Lasagne asparagi e funghi
Geen beoordelingen
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Geen beoordelingen
Quiche ai 4 formaggi
45 Min
Treccia al burro a 6 capi
2 Std. 35 Min