Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di formaggio Gruviera (delicato), senza crosta a tocchetti (2 x 2 cm, vedi consiglio)
- 200 g di cetriolino sott'aceto
- 100 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 4 salsicce cervelat private della pelle, eventualmente tagliate a metà, congelate una notte in freezer
- 1 cucchiaio di senape (delicata)
- 50 g di aceto di vino bianco
- 70 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato
- 100 g di cipolle (optioneel)
-
10
g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e
asciugate - 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata ad anelli sottili per la guarnizione (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 3684 kJ / 880 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 2411 mg
Alternatieve recepten
Patate dolci e lenticchie
Geen beoordelingen
Curry di zucca
Geen beoordelingen
Chutney di pesche con curry
Geen beoordelingen
Composta di pere e zafferano
Geen beoordelingen
Nettare di lamponi
Geen beoordelingen
Paté di olive
10min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Chutney di mango
1 godz.
Purea di zucchine
15min
Crema di farro con mela
Geen beoordelingen
Omogeneizzato di mela, pera e banana
20min
Omogeneizzato di patate e carote
30 Min