Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di rafano fresco pelato
-
500
g di barbabietole crude pelate, tagliate a metà
of 500 di barbabietole, cotte pelate, tagliate a metà o in quarti (vedi consigli) - ½ mazzetto di prezzemolo fresco
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di aceto, a piacere
- ¾ cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 15.4 g
- Natrium
- 1865 mg
Alternatieve recepten
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Geen beoordelingen
Quark alle erbe aromatiche
10 Min
Torta di pane
1h 20 min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30 min
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Senape indiana
15 Min
Tartare di carne
30 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30 min
Biscotti fiorentini
2 Std.
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10 Min