Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM5)

Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM5)

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
  • 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
  • 70 g di cipolle tagliate a metà
  • 2 pizzichi di zucchero (optioneel)
  • 4 pizzichi di pepe macinato
  • 45 g di aceto a piacere
  • 35 g di olio vegetale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzioni

Natrium 494 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 484 kJ / 116 kcal
Vetten 9 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...