Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la crème au chocolat
- 80 g de chocolat noir, en morceaux
- 70 g chocolat au lait, en morceaux
- 500 g de lait
- 20 g de fécule de maïs
- 20 g de sucre en poudre
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- chocolat râpé ou concassé, pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2133 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Napolitain
4h 20min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Crème dessert au chocolat
25min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Brioche butchy à partager
3h 50 min
Flan pâtissier feuilleté
7 Std. 40 Min
Crème pâtissière au chocolat
30min
Choux craquelins au gianduja
17h
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Flan sans pâte
6h