Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte aux speculoos (la veille)
- 200 g de biscuits speculoos
- 60 g de beurre, en petits morceaux
Réalisation de la crème (la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune)
- 250 g de crème liquide 35% m.g., dont 210 g bien froide
- 300 g de fromage frais type Philadelphia®, très froid
- 3 c. à soupe de sucre glace
- 100 g de pâte de speculoos (voir "Conseils(s)")
Décoration (le jour même)
- 3 c. à soupe de pâte de speculoos (voir "Conseils(s)")
- biscuits speculoos, pour la décoration
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2207 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 42 g
Alternatieve recepten
Cheesecake speculoos et caramel
2 Std. 45 Min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 Min
Sauce aux champignons
30 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Praliné maison rapide
1h
Bonbons en gelée à la mangue
2h 20min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Cupcakes au chocolat et au beurre de cacahuètes
1h 10 min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Sablés viennois
45 Min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 min