Apparaten en accessoires
瑞士馬鈴薯培根煎餅(TM6)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
蠟質馬鈴薯 整顆或切小塊(4 x 4公分),以便放入進料管1100 克
-
油15 克
-
培根丁 (詳見要訣)150 克
-
澄清奶油60 克
-
鹽1 茶匙
-
現磨黑胡椒粉1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8 g
Calorieën
2094 kJ /
500 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品配件食譜
42 recepten
Taiwan
Taiwan