Compatibele versies
Padlizsános burgonyás krokettek fokhagymás majonézzel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fokhagymás majonéz
- 50 g parmezán, darabokra vágva (2 cm)
- 300 g napraforgó olaj
- 1 fokhagyma gerezd
- 1 tojás, közepes (53-63 g)
- 1 tk sherry,száraz
- 20 g citromlé
- ½ tk tengeri só
Padlizsán- és burgonyakrokettek
- 4 padlizsán (kb. 1000 g), hosszában felezve
- 1 ek olívaolaj, plusz olajozáshoz
- 4 csipet tengeri só
- 500 g víz
- 280 g burgonya, lisztes (pl. Maris Piper), felezve
- 1 tojás, közepes (53-63 g)
- 200 g feta sajt, darabolva
- 200 g panko zsemlemorzsa (lásd javaslat)
- sütőolaj (pl. napraforgó vagy zöldség)
- Voeding
- per 1 darab
- Calorieën
- 462 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.7 g