洋葱丝炒牛肉(TM5)

洋葱丝炒牛肉(TM5)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 洋葱 按大小一切二或一切四,切成能放入进料口的长块状
    300 克
  • 25 克
  • 切段
    1 根
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 牛里脊 切丝
    200 克
  • 生抽
    15 克
  • 老抽
    5 克
  • 1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 658.8 mg
Eiwitten 24.6 g
Calorieën 1210 kJ / 289.5 kcal
Vetten 13.7 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 17.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...