Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 油
- 100 克 洋蔥, 切塊
- 10 克 蒜頭
- ½ 茶匙 孜然粉
- 10 克 新鮮青辣椒, 切丁
- 20 克 咖哩粉 (印度咖哩粉)
- 1 茶匙 印度芳香佐料(葛拉姆馬薩拉) (optioneel)
- 150 克 蕃茄, 去皮、切塊
- 100 克 原味優格
- 500 克 水
- 200 克 小扁豆, 洗淨
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 2 枝 新鮮香菜, 切末
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 850 kJ / 14 kcal
- Eiwitten
- 850.1 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 7.1 g