Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
羊肉咖喱
-
500
克 羊肉碎
of 500 克 无骨羊腿肉 ,切丁 (1公分 x 1公分) - 40 克 肉用咖喱粉
- 5 条 新鲜红辣椒 ,洗净,去籽
- 5 - 10 条 辣椒干 ,浸软
- 3 支 新鲜香茅 ,只取白色部分
- 2 小支 咖喱叶
- 80 克 小红葱
- 10 克 蒜瓣
- 30 克 新鲜南姜
- 10 克 峇拉盏
- 1 汤匙 芫荽粉
- 50 克 水
- 40 克 食油
- 5 - 6 片 疯柑叶
- 100 克 椰浆
- 50 克 番茄酱
- 50 克 辣椒酱
- 20 克 红糖
- 1 茶匙 盐 ,适量调味
- 2 茶匙 鸡精粉
马铃薯配料
- 800 克 水
- 700 - 800 克 马铃薯 ,切块 (2公分),去皮
- ½ 茶匙 无盐牛油
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 50 克 牛奶
- 50 克 无盐牛油
- 5 小支 欧芹 ,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1645 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 592 mg