Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 芡实
- 20 克 莲子 ,干的
- 20 克 干百合
- 50 克 山药 ,去皮切块
- 水 ,浸泡用
- 400 克 猪肚 ,洗净切条
- 150 克 瘦猪肉,不带筋不带骨 ,切小块
- 600 克 水
- 2 片 姜
- 50 克 花雕酒
- 1200 克 水 ,炖煮用
- 1 茶匙 盐 ,约5克
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 973 kJ / 232.8 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 596 mg